Quiz

Intermiles quiz a thon answers 14th january 2021 to 20th January 2021. Agar aap Imtermiles App ke bare me jante honge to eske Quiz a thon question answer ke bare me bhi jante hi honge. Nahi jante hai to mai aapko bta du ki Intermiles app Par har week Quiz a thon name ka ek quiz aata hai. Intermiles quiz a thon answer name ke es quiz me 6 question puchhe jate hai jisme 4 sahi answer dene hote hai. Agar aap intermiles ke 6 quiz ke questions me se 4 sahi jwaab dete hai to aapko 50 intermiles de diya jata hai. Aisa aap har week kar sakte hai.

Quiz

aapko es website par har week intermiles ka quiz a thon ka answer diya jata hai. aap weekly es website par visit kar intermiles quiz ka answer prapt kar sakte hai. uske baad aap intermiles par visit kar quiz a thon ke sabhi questions ka answer dekar 50 intermiles win kar sakte hai.

quiz answers of Intermiles quiz a thon

Intermiles par Aapse minimum 6 questions puchhe jayenge jisme se 4 questions ka answer sahi dena padega uske inbaad aapko 50 intermiles diya jayega.

Note – Agar aap ek se adhik intermies chalate hai to dhyan dijiyega. Sabhi intermiles account ke quiz a thon ka questions alag alag puchhe jayenge. Yani ki ek account me jo pahla question puchha gya hai dusre account me same question tisra me bhi puchh skta hai. Esliye dhyan dekar questions ka answer dijiyega.

Intermiles Quiz Answers 14th January 2021 to 20th January 2021

This Week’s Topic Is “Food Around The World

Q1. The savory spinach and feta pie, called Spanakopita, is a originating almost 400 years ago staple?
Answer: Greece

Q2. Fries with gravy and cheese, a.k.a., poutine, is from..
Answer: Canada

Q3. Kottu roti is a dish made from godhamba roti and vegetables, egg and/or meat, and spices and found in..
Answer: Sri Lanka

Q4. Apfelstrudel is a popular sweet delicacy in:
Answer: Austria

Q5. Pho is from
Answer: Vietnam

Q6. You’ll find Leipäjuusto with coffee in..
Answer: Finland

Q7. Bandeja paisa, with variations known as bandeja de arriero, bandeja montañera, or bandeja antioqueña, is a typical meal popular in..
Answer: Colombia

Q8. Where you find the dish, Chlodnik?
Answer: Poland

How to play intermiles quiz

  • Sabse pahle play store se intermiles App ko download kijiye.
  • Usake bad ek account create kijiye.
  • Account create karne ke baad imtermiles app ko open kijiye aur niche jaiye. Niche me aapko intermiles quiz a thon name ka ek banner dikhega uspar click kijiye
  • Intermiles quiz a thon par click karne ke baad aapse membership lene ke liye bola jayega. Dhyan dijiye ye membership ek baar hi lena hai.
  • Membership ki valid ek year hogi. Membership lene ke baad aap intermiles ar weekly quiz a thon play kar 50 intermiles win kar sakte hai.

Tech

Terms & Conditions of the InterMiles Quiz

Offer:

  • Members who participate in the InterMiles quiz and get equal to or more than 50% of the answers right, stand a chance to win Bonus InterMiles.
  • Bonus Miles will be awarded to eligible members within 7 days of successfully completing the quiz.
  • Members can earn InterMiles per quiz played only once per membership account.

Offer Validity:

  • Offer is valid for the duration that the quiz is live on the app, until the time Jet Privilege Pvt Ltd (JPPL) runs the quiz on the InterMiles app.

Eligibility:

To play the quiz:

  • A person needs to be an InterMiles member.
  • A person needs to have the InterMiles mobile app installed.
  • A person needs to be signed into your InterMiles membership account on the mobile application.

To earn Bonus InterMiles:

  • For each quiz, if a member gets more than 50% answers right, such a member will win 50 Bonus InterMiles, per quiz.
  • For each quiz, if a member gets exact 50% answers right, such a member will win 25 Bonus InterMiles, per quiz.
  • For each quiz, if a member gets less than 50% answers right, such a member will win no Bonus InterMiles.

Other terms & conditions:

  • In case of any miles credit claim by members for quiz, member can make a claim only within a duration of 25 days from the day of participation in quiz for the said credit of miles. Claims made beyond the 25 day limit shall not be considered.
  • JetPrivilege Pvt. Ltd. reserved the right to deduct these awarded Bonus Miles from the member’s account in case of detection of fraud or uninstallation of the app during the campaign period.
  • Members can earn InterMiles per quiz played during the period of the campaign.
  • Members from outside India cannot take part in the contest.
  • By entering this contest, the winner agrees to the use of his/her name and image in any publicity material. Any personal data relating to the winner or any other entrants will be used solely in accordance with current data protection legislation and will not be disclosed to a third party.
  • This offer is subject to the applicable rules and regulations as may be in force in respective jurisdictions/states.
  • Disputes, if any, will be subject to Indian laws and shall be subject exclusively to the jurisdiction of the courts in Mumbai.
  • Jet Privilege Pvt. Ltd. shall not be liable for any loss or damage whatsoever that may be suffered or for any personal injury that may be suffered to the member directly or indirectly, by use or non-use of products/services under this Offer
  • The decision of Jet Privilege Pvt. Ltd. will be final and binding on all the members participating in this offer and that the same is non-contestable.
  • Jet Privilege Pvt. Ltd. reserves the rights to change, amend, withdraw and/or alter any of the terms and conditions of this Offer at any time without prior notice of giving any reasons.
  • Intermiles credited under this Offer shall be subject to the terms and conditions of the Intermiles Programme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *